Κατηγορίες

Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι

Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι

210 68 52 718

Είμαστε μια εταιρεία που εδώ και πολλά χρόνια έχει εξειδικευτεί στις απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες παρασίτων. Με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο είμαστε καλά εξοπλισμένοι για να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους προσβολή από επιβλαβείς οργανισμούς. Η ομάδα μας διατηρεί τα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματισμού. Οι τιμές μας είναι δίκαιες και οικονομικά προσιτές και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι πελάτες μας, μας συστήνουν ανεπιφύλακτα παντού για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Απολύμανση με πιστοποιητικό στους Αμπελόκηπους.

Είτε πρόκειται για το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας, είμαστε η εταιρεία για σας, οι δικοί σας άνθρωποι που θα σας συμβουλεύσουμε, θα αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που έχετε με παράσιτα και θα αποτρέψουμε κάθε μελλοντική προσβολή.
Μπορείτε να είστε ήσυχοι καθώς από τους φιλικούς και πεπειραμένους απολυμαντές μας θα λάβετε απαράμιλλη εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές. Καλέστε μας σήμερα

Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι

Πιστοποιητικό απολύμανσης

Ακολουθούμε τα υψηλότερα πρότυπα και τις πιο εξελιγμένες θεραπείες καταπολέμησης και ελέγχου των παρασίτων. Οι απολυμαντές μας είναι πλήρως ασφαλισμένοι και έχουν χρόνια εμπειρίας στην αντιμετώπιση όλων των παρασίτων. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε αξιόπιστες υπηρεσίες. Για κάθε εξόντωση παρασίτων δίνεται από την Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι πιστοποιητικό απεντόμωσης και μυοκτονίας.

Απολύμανση για κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες είναι ένα πολύ κοινό, αλλά επικίνδυνο παράσιτο για να τις έχετε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Είναι γνωστές για τη μεταφορά πολλών ασθενειών και μολύνουν τις επιφάνειες. Σπάνια τις συναντάμε στην διάρκεια της ημέρας καθώς είναι κρυμμένες και βγαίνουν τη νύχτα για να τραφούν. Οι κατσαρίδες είναι δύσκολο να εξαλειφθούν χωρίς τη βοήθεια ενός επαγγελματία και τη χρήση επαγγελματικών προϊόντων. Η Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι έχει τη γνώση και την εμπειρία για τον έλεγχο και την καταπολέμησή τους.

Εάν έχετε εντοπίσει ένα πρόβλημα κατσαρίδων στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, οι επαγγελματικές υπηρεσίες της Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι μπορούν να αποτελέσουν μια μακροπρόθεσμη λύση για αυτά τα ανεπιθύμητα παράσιτα.

Οι επαγγελματίες του ελέγχου των παρασίτων γνωρίζουν τις καλύτερες λύσεις ελέγχου για την καταπολέμηση της προσβολής από κατσαρίδες και συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου επανεμφάνισης.

Επικοινωνήστε με την Απολυμάνσεις Αμπελοκηποι τώρα για την καταπολέμηση των κατσαρίδων και θα απαλλαγείτε οριστικά.

Οι υπηρεσίες μας αρχίζουν με τη λεπτομερή επιθεώρηση της ιδιοκτησίας σας και αυτό θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε πιθανά καταφύγια τους και θα αξιολογήσουμε το επίπεδο μόλυνσης αναζητώντας κοινά σημάδια κατσαρίδων.

Τα οφέλη των υπηρεσιών μας:

  • Διαθέτουμε μια ομάδα αξιόπιστων, εξειδικευμένων και έμπειρων τεχνικών
  • Ελαχιστοποιούμε τον κίνδυνο από χρήση εντομοκτόνων στο σπίτι χρησιμοποιώντας μη τοξικά προϊόντα, τα οποία είναι ιδιαίτερα στοχευμένα στα σημεία που κρύβονται οι κατσαρίδες.
  • Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις τους για τα είδη των κατσαρίδων, οι τεχνικοί μας θα αναζητήσουν όλα τα πιθανά σημεία που κρύβονται. Μόλις προσδιοριστεί το μέγεθος προσβολής από τις κατσαρίδες, θα χρησιμοποιήσουμε την πιο κατάλληλη θεραπεία (ψεκασμούς, δολώματα) για την εξάλειψη του προβλήματος με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.
  • Οι προσαρμοσμένες μας θεραπείες είναι απολύτως προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και θα είναι οι πιο αποτελεσματικές για το πρόβλημα κατσαρίδων που αντιμετωπίζεται.
  • Ο απολυμαντής μας θα σας επισημάνει τις περιοχές προσβολής από κατσαρίδες και όποιες χρήσιμες συμβουλές απαιτούνται για την πρόληψη περαιτέρω προβλημάτων.
  • Ο τεχνικός μας θα προγραμματίσει μία επαναληπτική επίσκεψη, αν χρειαστεί, για την παρακολούθηση των εντοπισμένων σημείων σε ένα διάστημα που συμπίπτει με το χρόνο εκκόλαψης των αυγών της κατσαρίδας. Η δουλειά μας δε θεωρείται ολοκληρωμένη, μέχρι να επιλυθεί πλήρως το πρόβλημά σας.

Απολυμάνσεις για κοριούς

Οι κοριοί είναι μικρά έντομα που ρουφούν το αίμα. Φωλιάζουν παντού και ιδιαίτερα στο στρώμα και τον σκελετό του κρεβατιού σας. Γοητευμένοι από την θερμότητα του σώματος σας και το διοξείδιο του άνθρακα, βγαίνουν έξω τη νύχτα για να δαγκώσουν το εκτεθειμένο δέρμα σας και να τραφούν με το αίμα σας. Κάποιοι άνθρωποι αντιδρούν στα τσιμπήματα τους και έχουν κοκκινίλες και δερματικές αντιδράσεις. Είναι πολύ σημαντικό να εξαλειφθεί το πρόβλημα με τους κοριούς πριν εξαπλωθεί.

Πώς να απαλλαγείτε από τους κοριούς;

Εάν έχετε περίεργα τσιμπήματα ή δείτε κοριούς θα πρέπει να δράσουμε άμεσα πριν το πρόβλημα επιδεινωθεί. Η προσπάθεια να αντιμετωπίσετε μόνοι σας τους κοριούς θα αποδειχθεί ανεπιτυχής λόγω της δυσκολίας στην θεραπεία τους. Καλέστε κατευθείαν την Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι και ένας έμπειρος επαγγελματίας θα έρθει στον χώρο σας.

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες Αμπελόκηποι

Μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατά των κατσαρίδων, κόκκινων / μαύρων μυρμηγκιών και ασημόψαρων.

Κατσαρίδες

Οι κατσαρίδες είναι το πιο κυρίαρχο έντομο μεταξύ όλων των οικιακών παρασίτων που βρέθηκαν σε όλο τον κόσμο. Μπορούν να προκαλέσουν ενόχληση με την παρουσία τους και επίσης να λειτουργήσουν ως φορέας των διαφόρων σοβαρών ασθενειών που προκαλούν παθογόνα όπως η γαστρεντερίτιδα, χολέρα κλπ

Οι κατσαρίδες είναι νυκτόβιο έντομο και παραμένουν ανενεργές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι κατσαρίδες είναι παμφάγα και τρέφονται με οποιαδήποτε φυτική / ζωική ουσία.

Οι Γερμανικές κατσαρίδες ως πλήρως ενήλικες μετρούν 18-20 εκατοστά σε μήκος. Βρίσκονται συνήθως στην κουζίνα και κρύβονται σε ρωγμές και σχισμές.

Οι Αμερικάνικες κατσαρίδες ως ενήλικες μετρούν σε μήκος 35-40mm. Βρίσκονται συνήθως σε ζεστούς και υγρούς χώρους.

Γενική Απολύμανση

Καφέ κατσαριδα

Είναι μικρότερες σε μέγεθος περίπου 1/2 ίντσας σε μήκος. Ο ζωτικός τους χώρος είναι ίδιος με εκείνη των γερμανικών κατσαρίδων. Οι ενήλικες μπορούν να πετάξουν όταν ενοχληθούν.

Oriental κατσαρίδα

Εντοπίζεται συχνότερα στα σκοτεινά υπόγεια ή τα κελάρια, αλλά μπορούν αναρριχηθούν από τα σκουπίδια, από αποχετεύσεις και σωλήνες νερού στους επάνω ορόφους.

Μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια είναι κοινωνικά έντομα που ζουν σε αποικίες και έχουν στενούς συγγενείς με τις μέλισσες και σφήκες. Οι εργαζόμενοι βγαίνουν σε αναζήτηση των τροφίμων που σχηματίζουν μεγάλες διαδρομές, που οδηγούν πίσω στη φωλιά.

Ασημόψαρο

Το ασημόψαρο – ψαράκι (Silverfish) μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε χαρτιά, υφάσματα, κόλλες και άλλα οργανικά υλικά. Μπορούν επίσης να βλάψουν μετάξι και μερικά συνθετικά υφάσματα. Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι

Προσφέρουμε 24ωρες  Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΤΛ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

4 απαντησεις στο “Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι”