ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει εξειδικευτεί σε απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες και μικροβιοκτονίες. Εξυπηρετούμε καθημερινά προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε κάθε χώρο. Σπίτια, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, καταστήματα, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εταιρείες, εστιατόρια, στρατόπεδα, δημόσιους χώρους κ.τ.λ. ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ για παράσιτα, έντομα, τρωκτικά, ιούς και μικρόβια αποτελούν για εμάς πλέον ρουτίνα. Καθώς περνάνε τα χρόνια, η εμφάνισή τους γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Σε αυτό συμβάλλουν σίγουρα η αυξανόμενη μόλυνση του περιβάλλοντος και η ανθεκτικότητά τους σε αυτό. Καθημερινά λαμβάνουμε στο τηλεφωνικό μας κέντρο πολλές κλήσεις που αφορούν ως επί το πλείστον, κοριούς, ψύλλους, κατσαρίδες και ποντίκια. Τα συγκεκριμένα παράσιτα όταν εισβάλλουν σε κάποιο χώρο είναι ικανά να δημιουργήσουν τεράστια προβλήματα. Ο λόγος είναι ότι πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς και μπορεί μέσα σε μια μόλις εβδομάδα να δημιουργήσουν μια ολόκληρη αποικία. Όσοι έχετε επιχειρήσει να τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας, σίγουρα δεν θα έχετε δει τα αποτελέσματα που θα επιθυμούσατε.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Όλα τα εντομοκτόνα υπόσχονται οριστική εξόντωση εντόμων και παρασίτων. Αυτό όμως δεν ισχύει καθώς κάθε ένα από αυτά προκειμένου να εξοντωθεί χρειάζεται συγκεκριμένο σκεύασμα και ειδική αντιμετώπιση. Αν λοιπόν έχετε υπόνοιες ή ενδείξεις ότι κυκλοφορούν στο χώρο σας, θα πρέπει να μας καλέσετε. Έχουμε την εμπειρία που απαιτείται ώστε να μας επιλέξετε με κλειστά μάτια. Όλοι μας οι τεχνικοί απολυμαντές είναι άριστα εκπαιδευμένοι και μπορούν να προβούν σε παρασιτολογικό έλεγχο με μεγάλη ευκολία. Κάθε απολύμανση που αναλαμβάνουμε είναι σχεδιασμένη από τους γεωπόνους μας αποκλειστικά με βάση το δικό σας χώρο και τα άτομα και τα ζωάκια που συγκατοικούν μαζί σας. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι άοσμα, δεν λεκιάζουν, έχουν μεγάλη διάρκεια και είναι ασφαλή για όλους αλλά και για το περιβάλλον. Επίσης, όλα μας τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Κάθε απολύμανση συνοδεύεται από το απαραίτητο πιστοποιητικό.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες είναι ένα πολύ κοινό αλλά επικίνδυνο παράσιτο για να τις έχετε στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Είναι γνωστό ότι μολύνουν τις επιφάνειες και ευθύνονται πολλές φορές για τη μεταφορά πολλών ασθενειών. Κάποιες από αυτές είναι η σαλμονέλα και η γαστρεντερίτιδα. Είναι έντομα που σπάνια τα συναντάμε κατά τη διάρκεια της μέρας καθώς είναι κρυμμένες και βγαίνουν τη νύχτα προκειμένου να τραφούν. Οι κατσαρίδες προκαλούν σε όλους μας δυσάρεστα συναισθήματα όπως τον φόβο. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ένα περιβάλλον βρώμικο για να επιβιώσουν. Το τονίζουμε αυτό επειδή πολλοί από εσάς τις έχετε συνδυάσει με βόθρους, φρεάτια και αποχετεύσεις. Σίγουρα αυτοί είναι χώροι με εκατομμύρια κατσαρίδες όμως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να εισχωρήσουν και μέσα στα σπίτια μας. Είναι έντομα που χρειάζονται ζέστη και υγρασία. Γι αυτό θα τις πετύχουμε κυρίως μέσα σε κουζίνες και μπάνια.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Αν έχετε εντοπίσει πρόβλημα κατσαρίδων στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, είναι δύσκολο να εξαλειφθούν χωρίς τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία. Όλοι οι τεχνικοί μας γνωρίζουν τις καλύτερες λύσεις ελέγχου για την απολύμανση για κατσαρίδες και συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου επανεμφάνισής τους. Άλλο ένα μεγάλο όφελος που σας προσφέρουμε είναι η αποφυγή των διαφόρων εντομοκτόνων. Έτσι ελαχιστοποιούμε τον κίνδυνο που πιθανόν θα διατρέξει η υγεία σας εξαιτίας τους αφού τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι ιδιαιτέρως τοξικά. Οι υπηρεσίες μας αρχίζουν με λεπτομερή επιθεώρηση στην ιδιοκτησία σας. Αυτό μας βοηθάει ώστε να εντοπίσουμε πιθανά καταφύγια των κατσαρίδων. Αμέσως μετά θα αξιολογήσουμε το μέγεθος της μόλυνσης και θα περάσουμε στην απολύμανση για κατσαρίδες. Θα τοποθετήσουμε καπνιστικά προϊόντα στους βόθρους, τις αποχετεύσεις και τα φρεάτιά σας. Στους υπόλοιπους εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, τα ειδικά τζελ που διοχετεύουμε με τη χρήση σύριγγας, θα τις εξοντώσουν οριστικά.

Απολύμανση για κουνούπια

Μήπως είστε κι εσείς από τους συνανθρώπους μας που χάνουν ακόμα και τον ύπνο τους και η αιτία είναι τα κουνούπια; Αν σας κάνει εντύπωση, δεν θα έπρεπε. Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από τα τσιμπήματα των κουνουπιών. Μερικοί είναι αλλεργικοί και παθαίνουν συνεχώς δερματοπάθειες. Επιπλέον, τα κουνούπια δεν είναι καθόλου αθώα έντομα. Και δεν μιλάμε μόνο για την έντονη φαγούρα από τα εξανθήματα των τσιμπημάτων τους. Πολλά είδη τους είναι μολυσμένα και μεταδίδουν σοβαρότατες ασθένειες, όπως τον ιό του δυτικού Νείλου, το δάγκειο πυρετό και τον ιό Ζίκα, που προκαλούν μηνιγγίτιδες, εγκεφαλοπάθειες και μπορεί να επιφέρουν ακόμα και το θάνατο σε ανθρώπους και ζώα. Τα κουνούπια ξεκινάνε να μας επισκέπτονται κατά τα τέλη Μαΐου. Τους καλοκαιρινούς μήνες το πρόβλημα εντείνεται και διαρκεί μέχρι και το φθινόπωρο. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε κουνούπια ακόμα και το Νοέμβριο μήνα. Αυτό ισχύει επειδή τα κουνούπια για να επιβιώσουν χρειάζονται ζεστό κλίμα και μπόλικη υγρασία.

Η συμβολή της εταιρείας μας στη μείωση του πληθυσμού των κουνουπιών είναι αδιαμφισβήτητη. Μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν οι χιλιάδες ευχαριστημένοι μας πελάτες που συνεργαζόμαστε κάθε χρόνο. Είναι βέβαιο με τη συχνή απολύμανση για κουνούπια με την εταιρεία μας θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα. Προσφέρουμε συμβόλαια λαμβάνοντας υπόψη τον περιβάλλοντα χώρο και την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Η συμβουλή μας είναι να φροντίσετε να μην υπάρχουν στάσιμα νερά στο χώρο σας και να ποτίζετε πάντα τα άνθη και τα φυτά σας μόνο το πρωί. Απομακρύνετε και αντικαταστήστε τυχόν σπασμένους σωλήνες από το μπαλκόνι, τον κήπο και την αυλή σας. Είναι καλό να ξεκινάμε κάνοντας την πρώτη απολύμανση για κουνούπια μέσα με τέλη Μαΐου και να την εφαρμόζουμε κάθε 20 με 25 ημέρες τους μήνες του καλοκαιριού. Μόνο έτσι θα δείτε πολύ μεγάλη διαφορά. Θα απολαμβάνετε τον καφέ σας στη βεράντα σας ή τον μεσημεριανό σας ύπνο χωρίς την ενοχλητική τους παρουσία.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Όλοι τα γνωρίζουμε τα μυρμήγκια και όλοι τα ξεχωρίζουμε. Είναι μικρά κοινωνικά έντομα τα οποία συγγενεύουν με τις μέλισσες και τις σφήκες. Δημιουργούν πολύ μεγάλες αποικίες που απαρτίζονται από χιλιάδες μέλη. Τη βασίλισσα ή τις βασίλισσες, τα εργατικά ενήλικα που είναι τα θηλυκά, τα αρσενικά ενήλικα που χρησιμεύουν μόνο στην αναπαραγωγή, τα αυγά, τις προνύμφες και τις νύμφες. Είναι σε όλους μας πολύ συμπαθητικά μέχρι τη στιγμή που θα φωλιάσουν μέσα στο μπάνιο ή την κουζίνα μας. Τα εργαζόμενα θηλυκά βγαίνουν σε αναζήτηση της τροφής. Σχηματίζουν μεγάλες διαδρομές, μπαινοβγαίνουν σε συρτάρια και ντουλάπια και σε εμάς προκαλούν σίγουρα μεγάλη νευρικότητα. Ό,τι κι αν κάνετε μόνοι σας δεν θα μπορέσετε ποτέ να δώσετε ένα τέλος οριστικό. Γιατί το ζητούμενο δεν είναι να θανατωθούν μόνο αυτά που τριγυρίζουν αλλά και αυτά που βρίσκονται κρυμμένα μέσα στη φωλιά. Με ένα κοινό εντομοκτόνο αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Για να καταπολεμηθεί ολόκληρη η αποικία των μυρμηγκιών πρέπει να δράσει μια επαγγελματική απολυμαντική εταιρεία. Εσείς το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να φροντίσετε ώστε να μη βρίσκουν τροφή. Μην αφήνετε τρόφιμα και ψίχουλα εκτεθειμένα. Απομακρύνετε τα σκουπίδια σας από το χώρο καθημερινά. Μην αφήνετε για πολλές ώρες άπλυτα σκεύη ή πιατάκια τροφής κατοικίδιων. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς μόνο με ένα τηλεφώνημα. Αφού ελέγξουμε καλά το χώρο σας, θα περάσουμε στην απολύμανση για μυρμήγκια. Για να εξοντώσουμε τα μυρμήγκια χρειάζεται να εφαρμόσουμε ψεκασμούς και ένα σκεύασμα σε μορφή τζελ το οποίο παραπέμπει σε τροφή για τα μυρμήγκια. Οι εργάτριες θα ξεγελαστούν με το συγκεκριμένο προϊόν και θα το μεταφέρουν σίγουρα μέσα στη φωλιά. Τότε, βασίλισσες, αρσενικά, νύμφες και προνύμφες θα δηλητηριαστούν και εσείς θα απαλλαγείτε οριστικά. Αν χρειαστείτε απολύμανση για μυρμήγκια δεν έχετε παρά να μας καλέσετε και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Απολύμανση για ψύλλους

Αν έχετε στο χώρο σας μικρά ζωάκια σίγουρα ένα μεγάλο άγχος σας θα είναι να μη γεμίσουν ψύλλους. Πρόκειται για μικρά ενοχλητικά έντομα που είναι δύσκολα στην αντιμετώπισή τους. Για τους άλλους, όχι για τη δική μας εταιρεία. Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας και μετρώντας πάμπολλες απολυμάνσεις για την καταπολέμηση των ψύλλων είμαστε η καλύτερη λύση για εσάς. Οι ψύλλοι μπορεί να μην πετάνε αλλά πηδάνε πολύ ψηλά και αυτό τους διευκολύνει στη μεταφορά τους. Ζουν και τρέφονται με το αίμα του ξενιστή τους που μπορεί να είναι ο σκύλος, η γάτα ή ο άνθρωπος. Τσιμπάνε καθ όλη τη διάρκεια του 24ώρου και πολλές φορές τα τσιμπήματά τους επιφέρουν πόνο. Η απόρροια αυτών των τσιμπημάτων είναι ερυθρά εξανθήματα που συνοδεύονται από κνησμό. Υπάρχουν άνθρωποι και ζώα που είναι αλλεργικοί στα τσιμπήματα των ψύλλων. Εξαιτίας τους παθαίνουν αλλεργίες και δερματοπάθειες. Όταν αντιληφθείτε ότι έχετε ψύλλους, μην τους αφήσετε το περιθώριο να αναπαραχθούν.

Οι ψύλλοι πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα. Τα αυγά τους γίνονται προνύμφες μεταλλάσσονται σε νύμφες για να καταλήξουν να γίνουν ενήλικες ψύλλοι. Ωστόσο, ακόμα και εάν εξοντώσετε τα ενήλικα έντομα, το πρόβλημα δεν θα λυθεί. Πρέπει οπωσδήποτε να καταπολεμηθούν όλα τα στάδια του ψύλλου. Τα αυγά, οι νύμφες και οι προνύμφες μπορούν να είναι κρυμμένα πάνω σε κάποιο χαλί ή σε μια γωνία του σπιτιού και να μείνουν αδρανή παραπάνω από δύο χρόνια. Μέχρι τη στιγμή που θα παρουσιαστεί για αυτά καινούριος ξενιστής στο χώρο. Τότε ενεργοποιούνται εκ νέου. Μην πανικοβάλλεστε όμως και μην ανησυχείτε. Αναλαμβάνουμε την απολύμανση για ψύλλους, όπου και αν βρίσκεστε. Χρειαζόμαστε μόνο δύο εφαρμογές ψεκασμού με αποτελεσματικά σκευάσματα, άοσμα και ακίνδυνα για εσάς και τα ζωάκια που ενδεχομένως έχετε. Οι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε οριστικά. Είναι όλοι άρτια εκπαιδευμένοι στην απολύμανση για ψύλλους και θα πράξουν αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Οι κοριοί είναι μικρά έντομα που ρουφούν το αίμα. Δεν πετάνε ούτε πηδάνε αλλά σκαρφαλώνουν πάρα πολύ γρήγορα. Φωλιάζουν παντού και ιδιαίτερα στο στρώμα και το σκελετό του κρεβατιού σας. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να τους δούμε σε άλλα σημεία ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης. Οι κοριοί τρυπώνουν όπου βρουν χαραμάδα. Βγαίνουν έξω τη νύχτα για να δαγκώσουν το εκτεθειμένο δέρμα σας και να τραφούν με το αίμα σας. Τρέφονται δηλαδή την ώρα που εσείς κοιμόσαστε. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν γίνονται κατευθείαν αντιληπτοί. Κάποιοι άνθρωποι αντιδρούν στα τσιμπήματα τους και έχουν κοκκινίλες και δερματικές αντιδράσεις. Αυτά τα τσιμπήματά δεν είναι επίπονα και μοιάζουν πολύ με των κουνουπιών. Για αυτό περνάει λίγος καιρός ώστε να υποψιαστούμε ότι πρόκειται για κοριούς. Εάν λοιπόν έχτε περίεργα τσιμπήματα, θα πρέπει να δράσετε άμεσα πριν το πρόβλημα επιδεινωθεί.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Είναι πολύ σημαντικό να εξαλειφθεί το πρόβλημα πριν εξαπλωθεί. Οι κοριοί είναι από τα έντομα τα οποία πολλαπλασιάζονται ταχύτατα και μπορεί σε πολύ μικρό διάστημα να γεμίσετε παντού. Είναι ικανοί να φωλιάσουν ακόμα και μέσα σε πρίζες! Η προσπάθεια δε, να αντιμετωπίσετε μόνοι σας τους κοριούς είναι βέβαιο ότι θα αποδειχθεί ανεπιτυχής λόγω της δυσκολίας στη θεραπεία τους. Καλέστε κατευθείαν την εταιρεία μας και ένας από τους έμπειρους απολυμαντές μας θα έρθει στο χώρο σας. Αφού διαπιστωθεί ότι όντως πρόκειται για κοριούς, θα περάσει στην εφαρμογή. Η απολύμανση για κοριούς περιλαμβάνει ψεκασμούς και πάντα χρειάζονται δύο εφαρμογές. Με ειδικά σκευάσματα για απολύμανση για κοριούς τα οποία είναι ασφαλή για οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο ή ζώο κατοικεί στο χώρο, θα εξοντωθούν οριστικά. Επίσης, τα προϊόντα αυτά είναι άοσμα και δεν αλλοιώνουν τις επιφάνειες. Αν έχετε ενδείξεις ή ακόμα και αποδείξεις, καλέστε μας και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Τα ποντίκια είναι παράσιτα πάρα πολύ βλαβερά τόσο στην υγεία όσο και στην ιδιοκτησία μας. Είναι τρωκτικά τα οποία μπορεί να μολύνουν τρόφιμα και να διασπείρουν σοβαρότατες ασθένειες όπως την λεπτοσπείρωση. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκληθεί μεγάλη πυρκαγιά σε κάποιο κτίριο εξαιτίας τους. Αν αναρωτιέστε πως είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο, θα σας απαντήσουμε απλά ότι είναι πανεύκολο. Τα ποντίκια και οι αρουραίοι έχουν πολύ κοφτερά δόντια και είναι ικανά να μασήσουν το οτιδήποτε. Ακόμα και καλώδια! Μην σας κάνει καμία εντύπωση. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας το έχουν συναντήσει πάρα πολλές φορές. Σίγουρα κανένας από εμάς δεν θέλει να συγκατοικεί με αρουραίους και ποντίκια. Αν τα αντιληφθείτε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας κυριεύσει φόβος και πανικός. Όμως θα πρέπει να φανείτε ψύχραιμοι και να απευθυνθείτε σε μια επαγγελματική εταιρεία απολυμάνσεων που θα σας λύσει εύκολα το πρόβλημα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Το ευτύχημα είναι ότι τα τρωκτικά μπορούν να γίνουν εύκολα αντιληπτά. Ο λόγος είναι ότι αφήνουν ίχνη με τα περιττώματά τους. Πρόκειται για μικρά σκληρά σωματίδια χρώματος μαύρου ή καφέ που μοιάζουν πολύ με τον κόκκο ενός ρυζιού. Από τη στιγμή που θα τα αντιληφθείτε, μη χάσετε καθόλου χρόνο. Τα ποντίκια αναπαράγονται γρήγορα και είναι πολύ πιθανό να γίνουν ανεξέλεγκτα. Είναι η στιγμή που πρέπει να μας καλέσετε. Κάποιο από τα συνεργεία μας θα έρθει στο χώρο σας όπου και να βρίσκεστε άμεσα. Αφού προβούν στον απαραίτητο έλεγχο θα περάσουν στην απολύμανση για ποντίκια η οποία περιλαμβάνει την τοποθέτηση δολωματικών σταθμών και ειδικών παγίδων με κόλλα. Έτσι, όλα τα ποντίκια που υπάρχουν θα εξοντωθούν χωρίς εσείς να κοπιάσετε καθόλου. Το σπίτι σας ή η επιχείρησή σας θα συνεχίσουν να είναι καθαρά και λειτουργικά χωρίς την ανεπιθύμητη παρουσία τους. Κάθε απολύμανση για ποντίκια συνοδεύεται επίσης από το ανάλογο πιστοποιητικό.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Τέλη Δεκεμβρίου του 2019 στην πόλη Γιουχάν της Κίνας έκανε την εμφάνισή του ένας νέος ιός που θα άλλαζε την καθημερινότητα και τις συνήθειές μας για πολύ καιρό. Οι πρώτες αναφορές για την ασθένεια covid-19, κάνουν λόγο για κρούσματα που φέρουν οξύ αναπνευστικό σύνδρομο. Μετά από έρευνες που πραγματοποίησε το Κινέζικο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων, εντοπίστηκε ένας καινούριος ιός ως νοσογόνος παράγοντας. Η επιδημική του έξαρση είχε ταχεία εξέλιξη πλήττοντας τις περισσότερες χώρες του κόσμου και σύντομα εξελίχθηκε σε πανδημία. Όπως κάθε ιός, και ο νέος κορωνοϊός μεταδίδεται με τα σταγονίδια που απελευθερώνονται από τον οργανισμό μας με το βήχα ή το φτάρνισμα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τον παρακολουθεί σε καθημερινή βάση ώστε να καταφέρει κάποια στιγμή να φτάσει στη θεραπεία του και να ανακόψει τη διασπορά του ιού.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Με τα μέτρα και τις οδηγίες που επιβάλλονται από όλους τους αρμόδιους φορείς διασφαλίζεται όσο είναι δυνατόν ο περιορισμός της μετάδοσης του ιού και η υγεία όλων των πολιτών. Η αποφυγή του συνωστισμού και η τήρηση των αποστάσεων. Η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους. Συχνό πλύσιμο των χεριών. Τακτική απολύμανση σε κάθε χώρο ιδιαίτερα σε όλους όσους παρουσιάζουν μεγάλο συνωστισμό. Η εταιρεία μας σεβόμενη όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα αναλαμβάνει απολύμανση για κορονοϊό με σκευάσματα τελευταίας γενιάς και πολύ αποτελεσματικά απέναντι σε ιούς και μικρόβια. Όλα μας τα προϊόντα για απολύμανση για κορωνοϊό είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, απολύτως ασφαλή για τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον. Εξυπηρετούμε καθημερινά κάθε εταιρεία, κατάστημα, επιχείρηση, σχολεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς, εργοστάσια, δημόσιες υπηρεσίες, εστιατόρια και όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Στη μάχη κατά του κορωνοϊού είμαστε όλοι μαζί και θα την κερδίσουμε!