Αποφράξεις Ψυχικό

Αποφράξεις Ψυχικό

Αποφράξεις Ψυχικό 210 68 52 718

Όταν μια αποχέτευση βουλώνει, σίγουρα είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα και πάντα φαίνεται να συμβαίνει την χειρότερη στιγμή, εκεί που δεν το περιμένουμε. Ευτυχώς η Αποφράξεις Ψυχικό είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Καταλαβαίνουμε την απόγνωση και την αναστάτωση που φέρνει μια βουλωμένη αποχέτευση. Για αυτό και είμαστε στην διάθεση σας 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα, Κυριακές και αργίες. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα της αποχέτευσης σας, μπορούμε να βοηθήσουμε.

Αποφράξεις Ψυχικό

Ότι και αν έχει βουλώσει, ο νεροχύτης, η μπανιέρα, κάποιο φρεάτιο, η λεκάνη της τουαλέτας, ο νιπτήρας, κάποια υδρορροή ή οτιδήποτε άλλο, η Αποφραξεις Ψυχικο μπορεί να το διορθώσει.

Ερευνούμε, καθαρίζουμε και αποφράσσουμε όλων των τύπων τις αποχετεύσεις και έχουμε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο.

Στους πελάτες μας περιλαμβάνονται όλων των ειδών τα οικήματα στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα.

Στην διάθεση των συνεργείων μας υπάρχουν όλα τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με αυτοκινούμενα υπερσύγχρονα φορτηγά.

Όλο το προσωπικό της Αποφραξεις Ψυχικου είναι πλήρως εκπαιδευμένο. Στόχος μας είναι να είμαστε στην ώρα που σας βολεύει, επαγγελματίες στην δουλειά μας με ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ

Επιθεώρηση με κάμερα από την Αποφράξεις Ψυχικό

ΚΑΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ
ΚΑΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ

Αν θέλετε να μάθετε γιατί η αποχέτευσή σας βουλώνει, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και γενικότερα τα προβλήματά της, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια επιθεώρηση με κάμερα.

Είναι τόσο απλό, όσο ακούγεται. Το συνεργείο έρχεται στον χώρο σας, τοποθετεί την κάμερα μέσα στην αποχέτευση και ελέγχει την κατάστασή της. Η κάμερα είναι υψηλής ανάλυσης και ζωντανά ο τεχνικός παρακολουθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Η έρευνα θα μας δείξει την ενδεχόμενη ζημιά ή ελαττώματα και θα σας συστήσουμε και τον καταλληλότερο τρόπο αντιμετώπισης. Ακόμη μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και στην περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε ένα σπίτι, για να δείτε την κατάσταση και την πορεία της αποχέτευσης.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *